Ny souschef i TrygFondens Børneforskningscenter

Malte Pihl begynder som souschef i TrygFondens Børneforskningscenter den 1. marts 2023.

Malte Pihl er 41 år og kommer fra en stilling som konstitueret afdelingsleder for Den rusfri indsats i Rusmiddelcenter Aarhus. Han har mere end 15 års erfaring med projektledelse, udvikling og evaluering af social indsatser. Som souschef får han den daglige ledelse af sekretariatet og skal sammen med forskere, konsulenter og ledelse sikre fremdrift i forskningsprojekterne og bidrage til den strategiske udvikling af centeret. 

”Jeg ser meget frem til at tiltræde som ny souschef for TrygFondens Børneforskningscenter. Hele mit arbejdsliv har jeg været optaget af at udvikle og evaluere sociale indsatser, og jeg glæder mig til at lede sekretariatet i den praksis og bidrage med min viden og erfaring. Samtidig er det vigtigt for mig, at jeg på TrygFondens Børneforskningscenter får mulighed for at bidrage til effektevaluering på højt videnskabeligt niveau. Der er brug for at skabe mere sikker viden om, hvad der virker, hvis man virkelig vil påvirke politik og praksis og give børn og unge de bedst mulige betingelser for at få et godt liv.”   

Malte er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Han har tidligere været opgaveleder i Socialforvaltningen i Aarhus Kommune, chefkonsulent og manager i Rambøll Management Consulting og udviklingsmedarbejder i Rusmiddelcenter Aarhus.

”Vi havde rigtig mange virkelig kvalificerede ansøgere. Med Malte får vi en souschef, som både har ledelseserfaring, stor erfaring med projektledelse og et indgående kendskab til den kommunale verden. Så vi er glade for, at han sagde ja til jobbet, og glæder os til han begynder,” siger centerleder Simon Calmar Andersen.

Privat bor Malte Pihl i Hinnerup. Han er gift og har to børn på 11 og 8 år.

Yderligere oplysninger

Simon Calmar Andersen, professor og leder af TrygFondens Børneforskningscenter, Aarhus Universitet, simon@ps.au.dk, tlf.: 61 66 65 01

 

Nyhedsarkiv