I pressen

Herunder har du mulighed for at læse forskellige pressehistorier, hvor TrygFondens Børneforskningscenter eller centerets projekter har været omtalt, eller hvor centerets forskere er blevet citeret:

24.08.2016 | I pressen

Politiken: Her er 20 ord, dit 3-årige barn skal kunne

Ny undersøgelser viser store forskelle i helt små børns kompetencer. 9.000 børn har fået testet deres sociale, tidlige matematiske og sproglige færdigheder, heriblandt deres ordforråd. (Politiken)

23.08.2016 | I pressen

Flere medier skriver om undersøgelse

Politiken bragte i dag en forsideartikel om resultaterne fra et projekt, som TrygFondens Børneforskningscenter har været med til at foretage. Efterfølgende har flere medier valgt at skrive om de overraskende resultater.

23.08.2016 | I pressen

Politiken: En stor gruppe børn er to år bagud, når de starter i skolen

Fra vuggestuealderen og frem er der markant forskel på børns sproglige, matematiske og sociale evner, viser den hidtil største undersøgelse på området. (Politiken)

16.08.2016 | I pressen

DKNYT.dk: 13 kommuner vil styrke småbørns sprog

I et nyt forskningsprojekt i 13 af landets kommuner vil man forsøge at overføre positive erfaringer med systematisk sprogstimulering i børnehaverne til vuggestuer og dagplejen. (DKNYT.dk)

16.08.2016 | I pressen

JydskeVestkysten: Fokus på børns sprog

Sammen med 12 andre kommuner i landet deltager Aabenraa Kommune i et forskningsprojekt, der går ud på at styrke sproget hos de mindste. (JydskeVestkysten)

16.08.2016 | I pressen

Aabenraa Kommune: Aabenraa Kommune styrker sproget hos de mindste

Aabenraa Kommune er sammen med 12 andre kommuner udvalgt til at deltage i forskningsprojektet ”Vi lærer sprog – i vuggestue og dagpleje”. (Aabenraa Kommune)

10.08.2016 | I pressen

Videnskab.dk: Kan indsatser før skolestart bremse den sociale arv?

Den sociale kløft eksisterer stadig i skolen trods utallige forsøg. I USA har man med succes brugt programmer, der skal styrke de svageste børn allerede inden skolestart. Spørgsmålet er, om en lignende indsats i de danske dagtilbud også vil virke. (Videnskab.dk)

09.08.2016 | I pressen

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling: Store forskelle i de mindste børns forudsætninger for at trives og lære

En ny rapport viser, at der allerede før 3-års alderen er store forskelle i børns kompetencer. Rapporten er udarbejdet i forbindelse med et stort udviklings- og forskningsprojekt, hvor målet er, at alle børn trives og lærer mest muligt. (Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling)

08.08.2016 | I pressen

ScienceNewsforStudents: More classroom time increases reading skills

Just three extra hours a week raised reading test scores in fourth grade students. (ScienceNewsforStudens)

01.07.2016 | I pressen

Mandag Morgen: Nordsjællandsk kommune skaber globalt nybrud

Gribskov åbner sine skoler, børnehaver og specialinstitutioner for forskere, så de kan finde de metoder med størst effekt for udsatte børn og forældre. Det nye samarbejde er formentlig det første af sin art i verden og har store perspektiver. (Mandag Morgen)

Viser resultater 81 til 90 ud af 189

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste