Nyheder

23.08.2016 | I pressen

Flere medier skriver om undersøgelse

Politiken bragte i dag en forsideartikel om resultaterne fra et projekt, som TrygFondens Børneforskningscenter har været med til at foretage. Efterfølgende har flere medier valgt at skrive om de overraskende resultater.

23.08.2016 | I pressen

Politiken: En stor gruppe børn er to år bagud, når de starter i skolen

Fra vuggestuealderen og frem er der markant forskel på børns sproglige, matematiske og sociale evner, viser den hidtil største undersøgelse på området. (Politiken)

16.08.2016 | I pressen

DKNYT.dk: 13 kommuner vil styrke småbørns sprog

I et nyt forskningsprojekt i 13 af landets kommuner vil man forsøge at overføre positive erfaringer med systematisk sprogstimulering i børnehaverne til vuggestuer og dagplejen. (DKNYT.dk)

16.08.2016 | I pressen

JydskeVestkysten: Fokus på børns sprog

Sammen med 12 andre kommuner i landet deltager Aabenraa Kommune i et forskningsprojekt, der går ud på at styrke sproget hos de mindste. (JydskeVestkysten)

16.08.2016 | I pressen

Aabenraa Kommune: Aabenraa Kommune styrker sproget hos de mindste

Aabenraa Kommune er sammen med 12 andre kommuner udvalgt til at deltage i forskningsprojektet ”Vi lærer sprog – i vuggestue og dagpleje”. (Aabenraa Kommune)

10.08.2016 | I pressen

Videnskab.dk: Kan indsatser før skolestart bremse den sociale arv?

Den sociale kløft eksisterer stadig i skolen trods utallige forsøg. I USA har man med succes brugt programmer, der skal styrke de svageste børn allerede inden skolestart. Spørgsmålet er, om en lignende indsats i de danske dagtilbud også vil virke. (Videnskab.dk)

09.08.2016 | Publikation

Børns tidlige udvikling og læring - målgrupperapport

Rapport udarbejdet af Rambøll Management Consulting, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet på vegne af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling.

09.08.2016 | Publikation

Børns tidlige udvikling og læring i dagtilbud - videnspublikation til kommuner

Rapport udarbejdet af Rambøll Management Consulting, Aarhus Universitet og Syddansk Universitet på vegne af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling.

09.08.2016 | I pressen

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling: Store forskelle i de mindste børns forudsætninger for at trives og lære

En ny rapport viser, at der allerede før 3-års alderen er store forskelle i børns kompetencer. Rapporten er udarbejdet i forbindelse med et stort udviklings- og forskningsprojekt, hvor målet er, at alle børn trives og lærer mest muligt. (Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling)

08.08.2016 | I pressen

ScienceNewsforStudents: More classroom time increases reading skills

Just three extra hours a week raised reading test scores in fourth grade students. (ScienceNewsforStudens)

Viser resultater 81 til 90 ud af 214

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste