Vi lærer sprog i vuggestuen og dagplejen. En målrettet og struktureret indsats, der virker ved at styrke læringsmiljøet for de yngste

Udarbejdet af Dorthe Bleses, Anders Højen, Peter Jensen, Anne Bloksgaard Rathe, Lone Amdi Boisen, Hanne Nielsen & Christine Hovmark Jensen for Børne- og Socialministeriet.

28.02.2019 | Lone Amdi Boisen

Rapport om resultaterne fra forskningsprojektet Vi lærer sprog i vuggestuen og dagplejen

Vi lærer sprog i vuggestuen og dagplejen er finansieret af Børne- og Socialministeriet og gennemført i perioden 2016-2018. Projektet er udviklet og afprøvet i samarbejde med Egedal, Gentofte, Gladsaxe, Halsnæs, Horsens, Ikast-Brande, Morsø, Randers, Skive, Sorø, Tårnby, Vesthimmerland og Aabenraa Kommune.

Projektet er gennemført i et samarbejde mellem TrygFondens Børneforskningscenter, Aarhus Universitet og Rambøll Management Consulting. Projektleder (og bevillingshaver) fra TrygFondens Børneforskningscenter var Dorthe Bleses, mens Rambøll Management Consultings projektleder var Hanne Nielsen.

Læs rapporten: Vi lærer sprog i vuggestuen og dagplejen. En målrettet og struktureret indsats, som virker ved at styrke læringsmiljøet for de yngste. 

Publikation

Nyhedsarkiv