Herunder har du mulighed for at læse forskellige pressehistorier, hvor TrygFondens Børneforskningscenter eller centerets projekter har været omtalt, eller hvor centerets forskere er blevet citeret:

12.01.2018 | I pressen

Simon Calmar Andersen uddyber til Gymnasieskolen omkring data i trivselsmålingerne.

Som formand for ekspertgruppen for trivselsmålingen, forklarer Simon Calmar Andersen, hvorfor det har en stor værdi for forskningen at koble cpr-nummer til elevernes personfølsomme svar.

23.11.2017 | I pressen

Anders Højen uddyber i et interview til Videnskab.dk

Artikel fra videnkskab.dk "Evig krig om pædagogik: Skal små børn lære eller lege?"

19.11.2017 | I pressen

Vil sprogindsats i børnehaven skabe flere mønsterbrydere?

Artikel fra Videnskab.dk omkring resultaterne fra SPELL, der deler forskerne.

15.11.2017 | I pressen

Den første Nest-evaluering: Vigtigt at holde øje med kammeraternes udvikling

Folkeskolen.dk har et tema om inklusion i forbindelse med den første rapport, der evaluerer effekten af Nest-klasserne på Katrinebjergskolen i Århus.

14.11.2017 | I pressen

DR: Autistiske Gustav går i blandet klasse: 'Han er blevet mere modig'

Artikel om de såkaldte Nest-klasser på Katrinebjergskolen, der bliver fulgt af forskere fra TrygFondens Børneforskningscenter.

13.11.2017 | I pressen

Kronik: Er børn virkelig mest udsat om foråret?

af Ulrik Holmstrup, tidligere journalistisk fellow ved TrygFondens Børneforskningscenter.

10.11.2017 | I pressen

Kronik: En skideballe på revisorsprog

24.10.2017 | I pressen

Fart på Sproget - resultater optaget i tidskriftet Early Childhood Research Quarterly

Dorthe Bleses fortæller om resultaterne til Videnskab.dk

20.10.2017 | I pressen

TrygFondens Børneforskningscenter og VIVE har undersøgt effekten af at sænke den kriminelle lavalder

Forskere fra TrygFondens Børneforskningscenter og VIVE har undersøgt effekterne af VK-regeringens beslutning om at sænke den kriminelle lavalder, til 14 år.

13.10.2017 | I pressen

Simon Calmar Andersen fremhæver i Berlingske, hvorfor forældre skal læse med deres børn

I et debatindlæg til Fagbladet Folkeskolen d. 9. oktober, undskylder en folkeskolelærer for kravet om at læse hjemme hver dag.  »Jeg havde simpelthen ikke overvejet, hvad det egentlig har af konsekvenser ude på den anden side. I nogle tilfælde har mine krav og forventninger endda fået forældre og børn til at lyve om, at de har…

Viser resultater 1 til 10 ud af 165